Unike løsninger for kundene

18.06.2021

Å renovere bad krever kompetanse på mange felt og ikke minst nøyaktighet og presisjon for å få et optimalt resultat. MAC Entreprenør leverer totalløsningen som gjør at kunden kan føle seg helt trygg både før, underveis og ikke minst etter prosessen.

- Vi leverer bad med tetthetsgaranti på 12 år, forteller daglig leder Chris Dior Kabashi.

- Jeg mener at badet er selve hjertet i boligen og det er et sted man skal trives. Det er så mange detaljer å tenke på og vi hjelper til med alt fra start til slutt. Vår lidenskap er å levere akkurat det kunden drømmer om og ikke minst sørge for at det blir et trygt rom. Gjennom oss får man både elektriker, flislegger og rørlegger som gjør arbeidet ordentlig, fortsetter han.

For enkelte er det helt greit med et standard utseende på badet, mens andre vil gå gjennom og evaluere hver eneste detalj. Uansett tilfelle, er det én ting som trigger spesielt:

- Det er å se kontrastene på før og etter. De fleste bad får virkelig en totalforvandling og vi legger sjela i arbeidet vårt, sier Kabashi.

Ønsker du en uforpliktende befaring på ditt prosjekt, er det bare å ta kontakt med Chris Dior Kabashi på telefon 450 68 721.

På bildene under kan du se prosessen fra et bad vi nylig renoverte.